microsoftseriess
Slik forestiller Reddit-kontoen jiveduder seg den nye konsollen. Men hei: ser den ut som en Series X bør den jaggu støtte ray tracing. Hører dere MS?

Annonse


Er det denne som skal ta over for Xbox One X?

Xbox Series X er neste-generasjon toppmodell fra Microsoft som skal konkurrere mot Playstation 5, men Microsoft tilbyr alltid en mye rimeligere konsoll.

Vil den mangle ray tracing?

Så er trolig også tilfellet med denne generasjonen da det i lengre tid har blitt ryktet en langt rimeligere Series X, og den kan avsløres allerede neste måned.

Både GPU, CPU og RAM blir vesentlig svakere enn Series X og PS5, naturligvis, for den vil ta over for tomrommet når Microsoft faser ut Xbox One X.

Så lenge den får NVMe…

Men hva skal Microsoft så friste One X-eiere med? Jo, denne får trolig en langt kjappere NVMe-disk som vil oppgradere opplevelsen en god del. Vi vet lite om rammeverket for å utvikle spill for den neste generasjonen, så det er mulig Series S får et overtak mot One-serien uansett, og at Microsoft setter en grense for hva One-serien kan støtte av ny spill-teknologi.

Annonse
Vi har allerede hørt rykter om at Microsoft har lyst å vise oss ny Surface-maskinvare neste måned – det er derfor ikke umulig selskapet avslører Series S samtidig.

Dette styrkes av meldinger om at utvalgte Microsoft-ansatte får lov å teste konsollen hjemme.

Snart må jo Microsoft snakke spill

Surface og Xbox samtidig? Høres ikke tradisjonelt ut, men så er det meste snudd på hodet nå. Surface kan uansett brukes til å strømme spill nå, så det gir mer mening enn før spill-strømming.

Om Microsoft velger å avsløre den rimeligere konsollen neste måned, får vi trolig også vite mye mer om de eksklusive spillene, skal vi tro 4chan.

Kilde:
Windows Central

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse