nintendoswtich
Nintendo har bedt om å øke produksjonen av Switch med 10 prosent. Vi håper prisen faller tilbake til normalnivået på rundt 3400 kroner.

Annonse


Så mye dyrere er den nå – Nintendo øker produksjonen av Switch

Prisen på Nintendos hybrid-konsoll Switch har økt grunnet mangel på konsoller grunnet økt etterspørsel under krisen.

Opp 600 kroner grunnet corona

Normal pris på konsollen lå på rundt 3400 kroner i januar, men har nå steget til 4000 kroner grunnet mangel på nok av dem. Samtidig er det mange norske nettbutikker som ikke har flere konsoller igjen.

Løsningen er selvsagt å øke produksjonstakten, og det er hva Nintendo nå gjør. Selskapet har slitt med å produsere nok enheter siden februar.

Kun 10 prosent produksjonsøkning?

Kilder Nikkei har snakket med, avslører at Nintendo for april har bedt om å øke produksjonen med 50 prosent for visse deler, for å klare å mette markedet og øke produksjonen av konsollene med 10 prosent (det høres ikke nok ut, spør du oss).

Annonse
Det er tydelig at visse komponenter er vanskeligere å produsere i kjapt nok tempo, enn andre deler som er lettere å produsere.

Nintendo er likevel usikre på hvor mange de kan klare å pumpe ut, og kan derfor ikke love noe enda.

Vi håper dog at de klarer å levere nok slik at prisen igjen kan senkes ned til et normalt nivå – det er jo snakk om 600 kroner. Det er penger man heller ønsker å bruke på et ekstra spill i stedet.

Kilde:
Nikkei

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse