sonyplayathome
De to spillene som nå kan lastes ned gratis er en del av Sonys Play At Home-prosjekt der de også samler inn penger til utviklere som trenger det.

Annonse


Sony gir bort Uncharted The Nathan Drake Collection og Journey!

Sony er i det gavmilde hjørnet og serverer oss to veldig gode spill, helt gratis.

Trykk på lenkene under – du eier spillene om du laster ned før 5. mai

Uncharted-serien kjenner alle med en Playstation til, og nå kan du laste ned spillene Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves og Uncharted 3: Drake’s Deception som alle er gratis i pakken The Nathan Drake Collection.

Merk at du eier spillene, men du må laste med ned før tilbudet trekkes 5. mai.

Det andre er Journey, også en Playstation-eksklusiv ganske lenge (det kom nettopp til Steam etter å ha vært eksklusivt på Epic Games Store). I dette spillet glir du over en ørkenverden med en behagelig visuell stil og lydbildet. Det er virkelig anbefalt.

Om Uncharted-kolleksjonen

“Skaff deg hele den bejublede spillserien der vi følger Nathan Drake fra den spede starten som uerfaren oppdager til han reiser verden rundt på jakt etter uforlignelige skatter.

Annonse


Bli kjent med et knippe uforglemmelige figurer når Drake setter liv og vennskap på spill for å slå en broket gjeng med nådeløse fiender i et kappløp der ufattelige rikdommer venter ved veis ende.”

Om Journey

“Gjør deg klar til å oppleve et av de vakreste, mest unike og mest kritikerroste PlayStation-spillene noen gang, når Journey kommer til PlayStation4.

Utforsk vidstrakte ørkener og primitive ruiner på en følelsesladd jakt etter å avdekke hemmelighetene til en sivilisasjon som forsvant for lenge siden.

Føl hvert skritt når du veileder den navnløse nomaden på et følelsesmessig oppdrag gjennom ødemarken for å komme deg opp til en mystisk fjelltopp i det fjerne. I trykkende varme og ulende vinder kan du benytte deg av eldgammel magi og sveve gjennom luften for å utforske denne mystiske verdenen alene – eller sammen med en fremmed du møter på veien. “

Kilde:
Playstation

Annonse