justcause4free
Just Cause 4 er gratis fra Epic Games Store til 23. april.

Annonse


GRATIS: Just Cause 4

Dataspill er noe av det aller beste man kan gjøre nå. Har du et VR-hodesett er det også en veldig fin pause.

Last ned gratis frem til 23. april

For det gir en veldig hyggelig flukt fra hverdagen, ikke på måten at man ignorerer den, men det er viktig å gi hjernen en pause – Rambo-action (RIP Brian Dennehy) som Just Cause 4 er noen ganger det som virkelig skal til.

Uansett kan du nå laste ned Just Cause 4 helt gratis fra Epic Games Store, et bra tilbud, for dette er svenske Avalanch sitt nyeste spill i serien og ble lansert i desember 2018. På Steam selges spillet nesten til full pris fremdeles.

Med andre ord kommer det noe godt ut av alle in-game-kjøp i Fortnite, for Epic må trolig betale for dette.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse