dogiikt
Dogi IKT har alle tjenestene og ekspertisen som skal til for at du kan lykkes uansett hvor du er.

FEM TIPS – gjør hjemmekontoret til en lek

Annonsørinnhold

Mye har endret seg på kort tid. Vi ser alle etter løsninger og muligheter til å få en ny hverdag med hjemmekontor til å fungere.

Vi i Dogi IKT kan bidra til å gjøre arbeidsdagen litt enklere for alle de som nå velger, eller gjerne skulle valgt, hjemmekontor.

1. Alle filene uansett hvor du er – resten tar vi oss av

Når verden er snudd på hodet er det ekstra viktig å vite hvor filene er, og at man kan nå dem uansett hvilken enhet man bruker.

Det er ingenting som er så plagsomt å plassere viktige filer på forskjellige maskiner og kanskje til og med også på forskjellige sky-tjenester – da blir det vanskelig å finne frem.

Dogi IKT sørger for at du kan nå alle filer og programvare der du er, samlet på et sted. Alt du trenger er Internett-tilgang.

hjemmekontor og fildeling
Det siste du trenger er å bekymre deg. Med alt i skyen og proff-hjelp til oppsett og service kan du sette søkelys på arbeidet, mens vi jobber for å optimalisere arbeidsflyten i bedriften din.

2. Sov bedre om natta med stressfri backup

Tilgang til filer er en ting, men ikke bruk lokal-lagring av de mest sensitive filene til bedriften når du har hjemmekontor. Det beste er å bestille en backup-tjeneste som sørger for at alt lagres sikkert på profesjonelle servere.

La Dogi IKT sikre dataene for deg. Filer lagres trygt hos oss. Vi tar hånd om sikkerheten og den daglige backup-en.

backup hjemmekontor
Backup er ikke som i gamledager, heldigvis. Dogi sikrer den informasjon hver dag, så du kan sove godt om natten.

3. Den aller beste hjemmekontorpakken

Det er ikke rart at mange velger Office 365 (som snart blir Microsoft 365).

Grunnene er mange, men med kritiker-roste apper, fokuserte innbokser, et robust spam-filter og enkel samhandling på tvers av avdelinger, så er Office 365, og ikke minst Microsoft Teams, et fremtidsrettet valg. Dessuten har alle kjennskap til Office-produktene fra før av.

Dogi IKT kan alt om Office i skyen –ta kontakt.

Office til hjemmekontor
Office på nett inkluderer alt du må ha og med proffhjelp fra Dogi er du alltid beredt. Bilde: Microsoft

4. * Ikke oppdater programmene dine

*Misforstå oss rett: det er svært viktig å holde programmer oppdaterte, men du behøver ikke bruke tid på det.

Når hjemmekontoret kaller, kan det være verktøy vi savner fra kontoret. Heldigvis er fremtiden her, og det er ingen grunn til å manuelt stresse med å holde programmer oppdatert.

Dogi IKT drifter, overvåker og oppdaterer applikasjonene dine, slik at du kan fokusere på å vokse bedriften og skape en frustrasjonsfri arbeidsplass.

hjemmekontor
Du skal ikke behøve å oppdatere programmer for en optimal arbeidsflyt, den jobben gjør vi.

Derfor er Dogi IKT den beste totalpakken

Bilde: Freepik/Flaticon.com

Brukerstøtte fra ekte mennesker: ingen roboter eller samtaler til utlandet – du kan alltid være trygg på at vi er der for deg.

Bilde: Freepik/Flaticon.com

Lang erfaring: vi har drevet med IT-tjenester siden 2003. Vi vet hva vi driver med og følger kontinuerlig med på utviklingen for å være først med det beste, samtidig som oppetid og ytelse er uhyre viktig for oss.

Bilde: Pause08/Flaticon.com

Dogi IKT har et toppmoderne servermiljø med over 100 virtuelle servere for maksimal ytelse og sikkerhet slik at du alltid når filene dine uansett hvor du er eller hva du jobber med.