applemagickeyboard
Apples Magic Keyboard kommer snart på testbenken vår sammen med Brydge sin iPad Pro-tastatur med berøring.

Annonse


Nå kan Apple Magic Keyboard til iPad Pro 3 og 4 bestilles

Vi har endelig fått lagt inn bestilling på Apples nye svevende Magic Keyboard til iPad Pro 3 og iPad Pro 4.

Kan bestilles nå, leveres neste måned

Vi kommer tilbake med en rapport på hvordan det er å bruke Apples iPad Pro-tastatur med berøringsflate, også har vi bedt om en testenhet av Brydge sitt Pro+-tastatur til samme enhet.

Det nye tastaturet kan forhåndsbestilles med en gang og leveres i løpet av neste uke. Vårt lanseringstidsrom er mellom 24. april og 1. mai.

Prisr: 2 290 kroner for 11″ iPad Pro-utgaven og 2 490 NOK for 12,9″ iPad Pro.

Annonse
Dette sier Apple

Magic Keyboard drar full nytte av det unike designet til iPadOS. Når brukeren beveger fingrene over den innebygde styreflaten, endres markøren til å fremheve elementer i brukergrensesnittet.

Med Multi-Touch-bevegelser på styreflaten er det raskt og enkelt å navigere i hele systemet uten å løfte hånden. Støtte for styreflate i iPadOS fungerer flott med appene som folk bruker hver dag. Det er lett som ingenting å skrive og redigere tekst i Pages og Notater, å jobbe med flere objekter i Keynote er lettere enn noen gang, og med bedre presisjon er det enkelt å jobbe med og organisere selv de største regneark i Numbers. Les mer om iPadOS på apple.com/no/ipados.

  • Nye Magic Keyboard til iPad Pro er tilgjengelig for bestilling i dag på apple.com og i Apple Store-appen i mer enn 30 land og regioner, inkludert i USA. Magic Keyboard leveres til kundene fra og med neste uke, og kan kjøpes i utvalgte Apple Store-butikker og utvalgte Apple-autoriserte forhandlere (prisene kan variere).
  • Magic Keyboard til iPad Pro koster 3 790 NOK til 11-tommers iPad Pro og 4 390 NOK til 12,9-tommers iPad Pro med oppsett for mer enn 30 språk, inkludert forenklet kinesisk, fransk, tysk, japansk og spansk. 
  • Nye iPad Pro koster fra 9 790 NOK til Wi-Fi-modellen og fra 11 590 NOK til Wi-Fi + Cellular-modellen, mens 12,9-tommers iPad Pro koster fra 12 190 NOK til  Wi-Fi-modellen og fra 13 990 NOK til Wi-Fi + Cellular-modellen på apple.com, i Apple Store-appen og utvalgte Apple Store-apper, og de kan også kjøpes hos Apple-autoriserte forhandlere og utvalgte operatører (prisene kan variere).
  • iPadOS 13.4 med støtte for styreflate blir tilgjengelig i form av en gratis oppdatering for alle iPad Pro-modeller, iPad Air 2 og nyere, iPad (femte generasjon og nyere), iPad mini 4 og nyere. 
  • Andre generasjon Apple Pencil til iPad Pro er tilgjengelig for 1 499 NOK
  • En oppdatert Smart Keyboard Folio til nye iPad Pro er også tilgjengelig og selges separat for 2 290 NOK til 11-tommers iPad Pro og 2 490 NOK til 12,9-tommers iPad Pro med oppsett for mer enn 30 språk, inkludert forenklet kinesisk, fransk, tysk, japansk og spansk.
  • Studenter og de som nettopp har kommet inn på studier, foreldrene deres samt forelesere, ansatte og de som jobber med hjemmeundervisning, er kvalifiserte for utdanningsrabatter. Du finner mer informasjon på: apple.com/no-edu/shop.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse