unchartedpc
Digital Dreams modifiserer eldre spill til å se helt fantastiske ut - faktisk finpusser de fremdeles på Skyrim., og nå som PS3-emulatoren RPCS3 blir bedre og bedre, kan den ikke bare emulere klassiske PS3-spill men man kan også kaste på moderne grafikkeffekter.

Annonse


Se Uncharted på PC som du aldri har sett det før

RPCS3 er en Playstation 3-emulator til PC som fremdeles er under aktiv utvikling.

Det finnes også en som emulerer Playstation 4, men den har ikke kommet på langt nær like langt og fredemels er det en tung oppgave å emulere PS3 på en moderne spill-PC.

Langt ifra perfekt, og med til tider lav FPS, men dette er likevel en hacker-bragd

Konsoll-hackere har kommet mye lengre med PS3-emulatoren, selv om denne Sony-konsollen hadde et langt mer komplisert CPU-design (Cell) – ting tar tid, men med nok tid mestres det meste.

Nå avslører Digital Dreams hvordan Uncharted: Drake’s Fortune ser ut på PC med ReShade ray tracing.

Annonse
“Ray tracing” og ambient occlusion gjør underverker

Ray tracing med ReShade-teknikk er ikke ekte ray tracing da lys- og skyggeinformasjonen er statisk og hentes fra kilder som allerede finnes i spillet, men uten tvil gir dette og ambient occlusion-støtte et stort løft til spillet som er en av de beste konsoll-spillene noen sinne.

Det første Uncharted-spillet ble lansert helt tilbake i 2007 og hadde derfor ikke støtte for AO, noe som igjen får spillet til å se veldig flatt ut med 2020-øyne.. til nå.

Se så stor forskjell det er med og uten:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse