iphone12pro
iPhone 12 Pro får et design kjent fra iPad Pro 3 og er dermed nærmere iPhone 5-designmessig enn 6 og 7. Heldigvis.

Annonse


iPhone 12 Pro får iPad Pro-design

De to nye Pro-modellene som lanseres i år får et design som låner mye inspirasjon fra iPad Pro 3/4.

Ja, det skal skje!

Det er vi veldig glade for å høre, for spørs du oss så har de to nyeste iPad Pro-designet det beste designet fra Apple på mange år – kanskje siden iPhone 5 fra 2012.

Det er Bloombergs Mark Gurman som igjen, endelig, har ny informasjon vedrørende de første 5G-mobilene fra Apple, og ja; vi får igjen et design som minner mer om femte generasjon og med stålkanter.

Panelene på disse skal også være helt flate, som i “gamledager”, og ikke ha noen som helst kurve.

Annonse
Hva angår lanseringen er det ikke snakk om å utsette til neste år, men en rekke av modellene kan komme noen uker senere enn normalt, men det er altså september som er planen.

Tre kameraer og LiDAR for avansert AR

De to nye Pro-modellene utstyres med tre kameraer på baksiden, inkludert en 3D LiDAR kjent fra iPad Pro 4.

Og, som vi har hørt tidligere, får Max-modellene i år en noe større skjerm enn 6,5″ som har vært standard noen år, samtidig som de kutter bort deler av dagens FaceID-areal på toppen. Igjen melder Bloomberg at Apples langsiktige plan er å fjerne den helt, men dette er ikke mulig enda.

iPhone 12 CPU-en blir visstnok mye kjappere i år, og med fokus på kjappere AI og AR.

Mindre og rimeligere HomePod – Apple Tags. MacBook, iPad-er og iMac

Samme blekke mener også at det skal lanseres en rimeligere og mindre (halve str.) HomePod (2018) i år, et rykte vi har hørt tidligere, om enn for en god stund siden. Lanseringen vil finne sted i andre halvdel i år og Apple har allerede planlagt lanseringen i flere måneder.

Bloomberg avslører også litt mer om Apple “Tags” (ikke “AirTags”?) som skal selges med et lær-etui og nøkkelring – lansering: i år. Design: som en puck. Avisen melder at Apple også jobber med en ny MacBook Pro (er dette en ny 13″ med større skjerm og det nye tastaturet?), rimeligere iPad-er og en ny iMac.

Kilde:
Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse