airpods
Andre generasjon AirPods-kunder som har bedt om ny venstre-plugg, får tilsendt fastvare på den nye pluggen som ikke er kompatibel med høyre AirPods.

Annonse


Apple sender kundene ubrukelige AirPods

Kunder mottar nå 2. generasjon AirPods-plugger med en ikke-lansert utgave noe som innebærer at den nye pluggen ikke fungerer med den opprinnelige.

Venstre plugg sendes ut med fastvare som ikke er støttet enda

En av de berørte kundene fikk en ny venstre-plugg med fastvaren 2D3 (mens høyre kjører 1A673), som ikke er lansert enda – kundene kan derfor ikke oppgradere den gamle pluggen, og derfor heller ikke koble dem sammen.

Mange av kundene erfarer at det er nettopp venstre plugg som har den mystiske fastvareversjonen, mens høyre plugg er levert med en rekke forskjellige versjoner. Grunnet corona-krisen er det også vanskelig å få hjelp av Apple – mange kunder har derfor slitt med problemet i lengre tid. Samtidig har ikke Apple mulighet til å vite hvilken versjon det er i bytte-produktet.

Vi regner med at Apple veldig snart kommer til å lansere den nye fastvaren om den ikke har en eller flere store feil som må lukes bort.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse