tesla
Om du mistenker at noen har tuklet med bilen din kan du kjapt finne ut om så er tilfellet direkte i bilen.

Annonse


Teslas store forbedring er endelig her

Versjon 2020.12.5 til Tesla-er med TeslaCam og SentryMode gjør det mulig å se potensielt svært viktige videoopptak i bilen.

Last ned DashCam Viewer

Tidligere har det vært slik at videofilene fra overåkningssystemet har måttet bli lastet over til en PC eller annen enhet som kan spille av klippene, men nå har endelig Tesla lansert DashCam Viewer.

Muligheten til kjapt å se hva som har skjedd utenfor og inne i bilen (fra Model 3) er svært viktig da det kjappere kan løse kriminal-saker som innbrudd og skadeverk på bilen:

Slik forklarer Tesla funksjonen

“Se lagrede Dashcam-klipp eller Sentry Mode-video direkte fra berøringsskjermen med Dashcam Viewer. For å starte, trykk på Dashcam-ikonet i statuslinjen og velg “Launch Viewer” mens bilen er park-modus. Hvis bilen er i kjøremodus, vil du fortsette å lagre et klipp ved å trykke på ikonet.

Annonse
Hvis du vil se lagrede klipp og hendelser som er lagret på USB-stasjonen, trykker du på Meny-ikonet i øverst til venstre i visningen. Hver video er organisert etter plassering, dato og miniatyrbilde for enkel tilgang. For ytterligere filtreringsalternativer, trykk på fanene “Dashcam” eller “Sentry”. Velg et klipp eller arrangement for å spille av den tilsvarende videoen.

Hvis du vil velge video fra et bestemt kamera, trykker du på det tilhørende miniatyrbildet merket foran, bak, venstre eller høyre. Spill av, pause eller bla ved å bruke videokontrollene nederst på spilleren. For å slette en video trykker du på søppelikonet nederst til høyre i videospilleren.”

Kilde:
Tesla Software Updates

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse