Annonse


Nå lanserer de appen for kjappere nett til Windows og Mac også

Nett-mellomlagringstjenesten og sikkerhetsselskapet Cloudflare utvider støtten for Warp. Nå er tjenesten vei til PC og Mac.

Som vi skrev 1. april i fjor da selskapet lanserte iOS- og Android-appene:

“Nå har samme selskap lansert Warp, en VPN-tjeneste for iOS og Android (laster du ned appen kan du melde deg på Warp-ventelisten) i form av en app som ikke bare lover å øke personvern og trygghet, men faktisk også forbedre batterilevetiden og ytelsen på mobilen.

Problemet med en VPN er at man må innom en ekstra server før man får servert innholdet, men Cloudflare mener de har løst denne utfordringen.

Cloudflare Warp drar nytte av Google QUIC («multiplexed stream transport over UDP»), en plattform Google og deres partnere håper kan gjøre nettet kjappere en dag, men først er altså Cloudflare ute med en VPN-app til mobiler basert på teknologien, og fordi Cloudflare gjør jobben hos seg, så spiller det ingen rolle at resten av nettet ikke har støtte enda.”

Annonse


Warp+ også på vei til Windows og Mac

Warp til PC og Mac forblir gratis, mens man må betale for Warp+ som nytter Cloudflares Argo-nettverk:

“Vi planlegger å legge til Warp+ -støtte i løpet av de kommende månedene slik at du kan utnytte Cloudflares Argo-nettverk for enda raskere internettytelse. Vi vil tilby et planalternativ for eksisterende Warp+-abonnenter for å legge til flere enheter til en rabattert pris. I mellomtiden vil eksisterende Warp+-brukere være blant de første som blir invitert til å prøve Warp for macOS og Windows. Hvis du er en Warp+ -abonnent, kan du sjekke 1.1.1.1-appen i løpet av de kommende ukene for en lenke til en invitasjon til å prøve den nye WARP for macOS- og Windows-klienter.”

Kilde:
Cloudflare

Annonse


Annonse


Annonse