iphone12pro
iPhone 12 Pro får helt sikkert LiDAR som iPad Pro 4, og baksiden kan derfor ende opp med å se slik ut.

Annonse


Tror Apple klarer det: iPhone 12 i september

Foxconn er på vei til full produksjonskapasitet i tide for iPhone 12-lanseringen i september.

Reddes av den tradisjonsrike september-lanseringen

Det er gode nyheter for Apple, selvsagt, spesielt fordi det har vært en berg- og dalbane der vi den ene uken har hørt at alt er bra, til dårlig og enda verre, til nå: gode nyheter igjen.

I det minste for iPhone 12-serien, som nå forventes å nå masseproduksjonsstatus i sommer for en lansering i september som vanlig, og ja: med 5G.

Foxconn bruker nå store penger på å starte opp større produksjonslinjer i India og Vietnam. Mens de jobber med dette er Apples store fordel at produksjonen nettopp ikke starter for til sommeren.

Problemet er at andre Apple-produkter trolig kommer senere

Boomberg poengterer at Foxconn kun er en liten del av Apples produksjonsnett, og at andre partnere rundt omkring i verden opplever problemer grunnet virus-spredningen og derfor kan de komplekse nettverket med store avtaler for kvalitets-sikring og produksjonshastighet.

Annonse
Alle delene i dette komplekse nettverket forretnings- og ingeniør-utveksling er spesielt sårbare for store samfunns-endringer og et prosjekt som allerede går tregere enn først antatt ved prosjektstart kan fort få problemer med produksjonsdatoene.

Kilde:
Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse