microsoft365
Microsoft 365 lanseres 21. april.

Annonse


Dette må du vite om nye Office og her er prisene

Microsoft avslørte i går Teams for forbrukere og rebranding av Office 365 til Microsoft 365.

Oppdatert,

Microsoft opplyser månedspris i pressemeldingen og årspriser på nettsiden, vi regner med det er årsprisene som er de korrekte.

Lanseres neste måned

“Den siste tids utfordringer har vist hvor avhengige vi er av digitale verktøy i hverdagen. Dette gjelder ikke bare i jobbsammenheng, men også når vi ønsker å holde kontakt med familie og venner.”

Annonse
“For å gjøre dette lettere relanseres Office 365 og blir til Microsoft 365 Personal og Microsoft 365 Family. De nye abonnementene blir tilgjengelig 21. april, og har støtte for Windows, macOS, iOS og Android”, skriver Microsoft i pressemeldingen.

Priser

Microsoft 365 Personal:

 • 649 kroner året
 • Microsoft 365 Family (opp til seks personer), 899 kroner i året

Microsoft melder også at man “i en tidsbegrenset periode får abonnenter også tilgang på populære programmer og tjenester som Adobe, Bark, Blinkist, Creative Live, Experian, Headspace, og TeamSnap.

Se her for alle priser og funksjoner per abbonement.

Slik forklarer Microsoft de nye produktene og funksjonene

Microsoft Editor

 • «Forslag til omskrivning» gir deg forslag til hvordan setninger kan skrives bedre.
 • «Likhetssjekk» sjekker teksten for plagiat og sørger for at du siterer korrekt.
 • Nye stilverktøy hjelper deg med å skrive tydeligere og mer inkluderende. For eksempel får du beskjed om å skrive «politibetjent» i stedet for «politimann».

PowerPoint

 • Nye AI-verktøy som «monotone pitch» analyserer om du snakker for fort eller sier «øh» for mye mens du presenterer. I tillegg vil verktøyet «Taleforbedring» gi deg forslag til hvordan du kan ordlegge deg bedre.
 • Med et av de nye 365-abonnementene får du også tilgang på 8.000 stockbilder og 175 loopende videoer fra Getty Images, i tillegg til 300 nye fonter og 2.800 nye ikoner. Disse kan også benyttes i Excel og Word.
 • 200+ nye maler til bruk i Word, Excel og PowerPoint, inkludert maler for å skrive ut tegnebøker og diplomer, slik at du kan aktivisere barna hjemme.

Outlook

 • Mange har ulike kalendere for jobb og privatliv. Nå blir det mulig å linke disse sammen i Outlook, slik at kollegaer og familien kan se den reelle tilgjengeligheten din til enhver tid.

Skype og Microsoft Teams

 • Den nye «Møt nå»-funksjonen i Skype gjør det mulig å lage videomøter.
 • I Microsoft Teams kommer det en rekke nye funksjoner som skal hjelpe deg og familien til å holde styr på hele livet utenfor arbeidet. Her vil det blant annet bli enklere å chatte, planlegge, dele handlelister, og varsle når barna kommer hjem.

Microsoft Family Safety

 • Hjelper med å få bedre kontroll over familiens nettvaner og tilbyr blant annet oversikt over skjermtid på tvers av Windows PC-er, Android og Xbox.
 • Kan brukes til å dele lokasjonsdata og gi notifikasjon om når familiemedlemmene drar på jobb, skole eller andre aktiviteter, samt når de kommer hjem.
 • Gir oversikt over hva barna gjør på datamaskinen, mobilen eller Xbox-en, slik at du tillegg til å hjelpe de med å få sunnere skjermvaner, også kan holde dem unna uønsket innhold på internett.

Microsoft Edge får også en skikkelig oppgradering. Noe av den nye funksjonaliteten er vertikale faner, «Smart kopi», «Sporingsforebygging», forbedringer av «I privat modus» og «Passordovervåker». Les mer om alle de nye funksjonene og oppgraderingene her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse