Utheve sine eksperter på digital markedsføring kombinert med ITavisens store lesermasse, gjør samarbeidet svært kraftfullt, mener ITavisen-eier Trond Bie. Fra venstre: markedsfører Haakon Kvithyll og daglig leder Andreas Nicolai Helmersen i Utheve.

Annonse


Slik løftet de ITavisen til nye rekorder – de kan gjøre det samme for deg

Annonsørinnhold

ITavisen.no og Utheve, eksperter på digital markedsføring og synlighet, etablerer partnerskap for å hjelpe selskap som ditt å vokse på nett kjappere enn du trodde var mulig.

ITavisen-eier Trond Bie har personlig erfaring med Utheve etter at de tok over markedsføringen av et av Norges aller eldste nett-merkevarer.

Utheve hjelper ITavisen sette rekorder nesten hver måned

Med over 500 000 lesere hver måned og stadige trafikk-rekorder er ITavisen stadig mange nordmenns førstevalg når de skal holde seg oppdatert på teknologiverdenen, bli underholdt og lese tester av de mest spennende og nyeste forbrukerproduktene på markedet.

Skaff haugevis av nye kunder med profesjonell innholdsmarkedsføring på ITavisen med markedsføringskraft fra ekspertene hos Utheve.

ITavisen og Utheve kan hjelpe deg med:

  • Produksjon av innholdsmarkedsføring forfattet av en IT-journalist og publisering på ITavisen-forsiden med hundretusenvis av sidevisninger daglig
  • Optimalisert Google-trafikk
  • Søkemotoroptimalisert av synlighets-ekspertene hos Utheve

Derfor bruker ITavisen Utheve.no

ITavisens redaktør Trond Bie er mer enn fornøyd med Utheve sin kompetanse, og vet hva han snakker om:

– Faktisk er den direkte årsaken til at jeg fridde til Utheve, ITavisens eventyrlige resultater med Utheve.no på laget. ITavisen har alltid hatt masse trafikk, men med Utheve som medspiller har vi løftet trafikken til nye høyder, og får vanvittige mengder trafikk fra Google og Facebook. Det beste med Utheve, foruten de utrolige resultatene, er at de ikke tvinger på oss dyre årsavtaler, er utrolige serviceinnstilte, kommuniserer krystallklart og vet hva må til for å lykkes.

ITavisen økte trafikken med 35 prosent i januar 2020 sammenlignet med samme måned 2019, og direkteårsaken er Utheve. Antallet unike lesere ble løftet til 552 000.

Legg spesielt merke til hvor mye tid leserne bruker på ITavisen – den “Gjennomsnittlige øktvarigheten” er på utrolige 10 minutter, mye mer enn våre konkurrenter: