galaxys10s20
Ved månedskiftet får S10 en rekke nye kamera- og galleri-funksjoner. Note 10 får de nye funksjonene kjent fra S20 kort tid senere.

Annonse


Nå får Galaxy S10 og Note10 det beste fra S20

S10 og Note 10 får nå en rekke store kamera- og gallerifunksjoner.

Lansering

Oppdateringen for Samsung Galaxy S10 er planlagt å bli rullet ut til enhetene i Norden i månedsskiftet mars/april. Oppdateringen til Galaxy Note10 kommer kort tid etterpå.

Single Take

Single Take er en av funksjonene som er på vei:

Som Samsung forklarer “registrerer Single Take automatisk flere stillbilder og levende bilder med de forskjellige kameraene på samme tid, slik at brukerne kan velge mellom flere alternativer av det samme øyeblikket.”

Annonse
Samsung avslører også at eierne får “tilgang til en rekke andre programvareforbedringer, som et smart galleri og nye sømløse delingsmuligheter for bilder og video.”

Nightlapse

Samsung bringer også bedre kveld- og nattmuligheter:

“Med forbedret nattmodus til Galaxy S10-serien kommer det Night Hyperlapse på begge Galaxy S10- og Note10 serien slik at man kan ta enda bedre bilder og videoer, selv i mørke.

Når det perfekte bildet er tatt, så hjelper Custom Filter til med å lage et tilpasset filter, ved hjelp av et forhåndslagret favorittbilde som inspirasjon. Filteret som brukeren lager kan spares og brukes igjen ved en annen anledning.”

Pro Modus

“For den håpefulle filmskaperen gir Pro Video- modus brukerne enda mer kontroll over innstillinger som ISO, lukkerhastighet og eksponeringsnivå. Du kan også bytte mellom kameraet foran og bak under opptak.”

Bedre galleri og bildefunksjoner

“Oppdateringen inkluderer nye gallerifunksjoner som hjelper brukere med å organisere innholdet i sin Galaxy. Med Clean View-innstillingen påslått grupperer bildegalleri-appen automatisk bilder med lignende motiv for et bedre organisert bildegalleri.

Brukeren kan også enkelt gå gjennom bilder som ligner hverandre og velge ut et favorittbilde som definerer albumet. Når man ser gjennom bildene i galleriet kan man enkelt zoome inn på et bilde og trykke på Quick Crop, øverst i det venstre hjørnet, for å beskjære bildet til ønsket størrelse.”

“Når du ser et bilde i galleriet, kan du enkelt zoome inn på et bilde og trykke på Quick Crop, i øvre venstre hjørne for å beskjære bildet til ønsket størrelse. Hvis man har Clean View påskrudd, grupperer galleriet automatisk alle bildene med lignende motiv i et og samme album for et mer organisert bildegalleri. Dette gjør det også enklere for brukeren å gå gjennom bilder som ligner hverandre, og velge ut et favorittbilde som definerer albumet.”

Deling

“Brukere kan dele innhold lettere og raskere. Med Quick Share kan du se hvilke av kontaktene dine som er i nærheten og direkte dele bilder, videoer ja til og med med store filer med flere personer.”

“Med Music Share kan du utvide Bluetooth-tilkoblingen din, noe som betyr at brukere kan dele sin Bluetooth-forbindelse til en annen enhet. Da behøver ikke brukeren koble fra om en venn ønsker å spille musikk gjennom deres høytaler eller bilstereo.”

Kilde:
Samsung pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse