sonyplaystation
Sony varsler at de vil stagge nedlastingshastigheten av spill.

Annonse


Nå blir Playstation 4 enda tregere

Sony har aldri vært best på nedlastingshastighet, for å si det sånn.

Stagger nedlastingshastigheten i Europa først

Av en eller annen grunn leverer konsollene deres ofte svak nedlastingshastighet, kanskje fordi de ikke opererer like store server-parker som Microsoft som jo selger server-tjenester med Azure.

Nå har Sony en melding til sine kunder, og selv om dette er bagateller er det likevel smått irriterende at Sony gjør det enda vanskeligere for kundene sine å bli ferdige med nedlastingen, men det er langt fra alene: Netflix, Amazon Prime og YouTube senker alle kvaliteten for å holde nettet stabilt.

Dette melder Sony – lover spillbarheten opprettholdes

Å spille av videospill gjør det mulig for spillere over hele verden å holde kontakt med venner og familie og glede seg over sårt tiltrengt underholdning i disse usikre tider. Sony Interactive Entertainment jobber med internettleverandører i Europa for å administrere nedlastningstrafikk for å bevare tilgangen for hele internettfellesskapet.

Annonse
Vi mener det er viktig å gjøre vår del for å løse problemene med nett-stabiliteten ettersom et veldig stort antall mennesker øver på sosial distanse og blir mer avhengige av nett-tilgang. Spillere kan oppleve noe tregere eller forsinkede spillnedlastinger, men vil fortsatt kunne glede seg over robust spillbarhet. Vi setter pris på støtten og forståelsen fra samfunnet vårt, og at de gjør sitt samtidig som vi tar grep rundt disse tiltakene i et forsøk på å bevare tilgangen for alle.”

Kilde:
Sony

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse