ipadpro4
iPad Pro 4 sitt fokus er AR med kameraforbedringene, og i mindre grad CPU-ytelsesforbedringer. 2GB mer RAM enn iPad Pro 3 skal dog komme godt med.

Annonse


Bør du egentlig handle nye iPad Pro? De aller fleste bør vente på tastaturet i stedet

iPad Pro 4 11″ har flere GPU-kjerner, men det er ikke snakk om et voldsomt hopp i ytelse.

Nærmest identisk bortsett fra GPU-ytelsen som er en god del bedre

11″ iPad Pro‌ 4 oppnådde 1114 enkjernepoeng i GeekBench, og 4654 flerkjernepoeng – dette er veldig nærme Apples to år gamle brett, iPad Pro 3 (som jeg tipper veldig mange beholder denne om de har en, for å handle Magic Keyboard som kommer i mai) – nærmest identisk, vil vi påstå. iPad Pro 3 klare nemlig 1113 og 4608 poeng respektivt.

Merk: du vil kunne laste ned iOS 13.4 i endelig utgave klokka 18:00 i kveld.

Ok, så var Apples fokus bedre GPU-ytelse, så hvor mye bedre klarer den i testen med Apples GPU API Metal? 9894 poeng mot iPad Pro 3 sine 9020 poeng. Årsak: nye iPad Pro har en GPU-kjerne til.

6GB RAM og iOS 14 skal bli interessant å teste på iPad Pro 4 såvel som iPhone 12 Pro

Det mest spennende blir å finne ut hvor mye 6GB RAM har å si, og enda mer spennende blir 6GB RAM i kombinasjon med iOS 14. Vi håper og tror iPhone 12 Pro-serien utstyres med 6GB RAM som de to nye iPad Pro-modellene.

Annonse
Venter du på et skikkelig ytelsesprang er det greit å vente uansett da det ventes en iPad Pro med 5G og A13X-brikke (med andre ord er det snakk om to forskjellige ligaer med Pro-maskiner, om det stemmer) som virkelig kommer til å yppe seg markedsføringsmessig mot de tradisjonelle PC-produsentene.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse