Annonse


Nå kommer oppfølgeren til spillet som startet det hele

S.T.A.L.K.E.R.2 ble annonsert helt tilbake i 2010. Nå har utviklerne av serien, som skapte grobunn for Metro, avslørt det første skjermbildet fra oppfølgeren.

Her er den første sniktitten

Det er altså GSC Game World som står for de tre spillene, eller det fjerde om du inkluderer oppfølgeren, og ikke 4A Games, selv om de begge har samme utgiver, Deep Silver, og skaper spill med mye av den samme settingen.

Spillet kjører på Unreal Engine 4 og har en foreløpig lansering neste år, men etter så lang tid har mye forandret seg. Vi håper utviklingen går på skinner og at de har funnet en utgiver som kan gi spillet ressursene som trengs.

Spillet er et stykke unna altså, men utviklerne lover å dele mer med oss i løpet av året.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse