teslamodely
Tesla Model Y får skryt for svært god rekkevidde i en fersk test av Performance-utgaven som hadde 22 prosent igjen av batteriet på 343 km lang tur med 113 km i snittfart.

Annonse


Så lang rekkevidde fikk de med Model Y Perfomance

Out of Spec Motoring har skaffet en splitter ny Tesla Model Y. Det er vi glade for.

Model Y er bedre i terrenget med dette

For folkene der er ikke redde for å teste bilene skikkelig, noe de beviser de første sekundene i videoen under, men først, se hva som skjer om Teslas nyeste er på ujevn grunn med Off-Road Assist aktivert.

Men de tester den også under normale forhold for å gi en pekepinn i retning den virkelige rekkevidden.

Etter 343 km med 113 km/t snittfart hadde batteriet 22 prosent igjen

De to tar bilen på en lengre kjøretur og ble imponerte av hvor energieffektiv den er, på nivå med om ikke enda mer effektiv enn Model 3. Kabinen er samtidig bedre støyisolert avslører teamet på YouTube, et problem eiere av Teslas sedan nok er enige om de har testet selskapets andre biler.

180 km anslås av bilen å ta 1 time og 35 minutter for ruten de to valgte, men med 40 prosent igjen av batteriet på den originale stoppeplassen ble en ny rute valgt for å strekke bilen lenger.

Vel fremme hadde batteriet sunket til 22 prosent gjenværende etter en 342 km lang tur med autofart satt til 113 km/t.

Tesla lover opp til 507 km rekkevidde med Performance-utgaven og bittelitt mer med Long Range: 508,5 km, men nok med langt lavere snittfart. Model X kan gå noe lenger, men er mindre effektiv. Model 3 Long Range har en 518 km rekkevidde EPA-garanti.

Model Y med Dyno Mode aktivert:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse