Annonse


Apple erkjenner endelig iPhone-problem som har plaget oss i mange år

Endelig erkjenner Apple at iPhone ikke er til å stole på som hotspot.

Oppdatert,

En ting til: Apple forklarer nå til eiere av Mac-er med AMD Radeon-grafikk, og som opplever problemer med flimring på høyre side ved bruk av Windows 10 via bootcamp, å installere de nyeste driverne fra AMD.

Om drivere ikke er tilgjengelig er en midlertidig feilretting å nedjustere oppløsningen. Denne “feilrettingen” fungerer ikke med Apple Pro Display XDR, LG UltraFine 4K eller UltraFine 5K.

Annonse
Kilde:
Apple

At iPhone ofte ikke fungerer som hotspot er et stort problem Apple må ta hånd om

Jeg har på mange måter trodd dette bare gjaldt meg selv, eller i det minste et knippe brukere akkurat der jeg befinner meg. I tillegg er det to andre parametere som modell og operatør som gjør det ytterligere vanskeligere å feilsøke.

Men nå viser det seg altså at alle de gangene jeg har skrudd av igjen WiFi, eller tatt omstart av mobilen og/eller LTE-koblingen, så har andre gjort det samme i håp om å få det til å fungere, ofte i en kritisk situasjon: de får rett og slett ikke til å bruke iPhone som hotspot.

Apple erkjenner problemet med iPhone

Det er i et service-skriv ment for Apples servicemedarbeider at selskapet beskriver at brukere har hatt problemer med funksjonen helt siden iOS 13.1.2, lansert i september 2019.

Jeg er dog rimelig sikker på at Android alltid har fungert bedre som hotspot, inkludert mot Apple andre produkter som MacBook-serien.

Servicemedarbeiderne har blitt fortalt at kunder kan oppleve ikke bare problemer med å koble til mobilen som modem, men også lave hastigheter.

Prøv dette om du har problemer med iPhone som hotspot

En midlertidig feilretting, og jeg kan bekrefte at dette noen ganger fungerer, er å ta omstart av hotspot-funksjonen. Om ikke det går prøv omstart av mobildata og den andre enheten som prøver å koble på. Om ikke det heller går, ta omstart av Apples mobil.

Dessverre ser det ikke ut til at problemet er rettet i iOS 13.4 som lanseres tirsdag 18:00.

Det beste for alle parter er uansett at dette ikke er maskinvareproblem, og derfor blir rettet i en iOS-oppdatering. En eller annen gang.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse