iphone12dbsDESIGNING
Vi sier på ingen måte nei takk til et design som dette, inspirert av iPhone 5, men med dagens moderne mobildesign med stor skjerm og nærmest ingen kanter. Vi ser ingen FaceID heller, og merk at Apple neppe vil klare å skjule disse sensorene under panelet før om et par år, tidligst.

Annonse


Om ikke viruset er under kontroll før mai kan iPhone 12-lanseringen ryke

Mens Europa og USA nå virkelig merker corona-stresset på alle mulige måter holder Kina teknologi-fabrikkene åpne etter at de skal ha klart å stagge spredningen, men dette ifølge myndighetene som har kastet ut internasjonal presse.

Tim Cook jobber febrilsk i kulissene for å klare årets største lansering

Selv om dette er godt nytt for Apple har det gått langt ifra på skinner da selskapets medarbeidere før lanseringen av en ny iPhone selvsagt ofte selv må dra til Kina, og personer fra Foxconn må reise til Cupertino, California.

Det meldes uansett nå, atter en gang, at iPhone 12-planen til Apple fremdeles er å lansere den nye serien med 5G-mobiler i høst, men nå vet vi hvilken frist Apple har på seg for å få til den normal lanseringen i september.

Men det er problemer: Apples distribusjonsnett er langt fra like effektivt som normalt, noe det ifølge en insider vil ta minst en måned å rette opp i.

Annonse
Apples nye Magic Keyboard til iPad Pro 3 og nye 4 lanseres ikke før i mai, mens de nye iPad Pro-modellene kan bestilles nå.

Derfor rakk de nye iPad Pro, MacBook Air og Mac mini

Det er personer med kjennskap til Apples produksjons- og distribusjonsnett som avslører ovenfor Bloomberg at planleggingen av den nye iPhone-serien går som planlagt etter den opprinnelige planen før corona slo til.

Det er umulig å sammenligne lanseringen av nye iPad Pro, MacBook Air og Mac mini, da produksjonen trolig startet i januar (merk at Apple nå begrenser antallet enheter per kunde), før viruset slo til som verst i Kina for så å spre seg til Europa og spesielt Italia.

Og det er fremdeles spørsmålstegn rundt lanseringen, for det Apple håper på er at verden ikke er i unntakstilstand i mai, det er nemlig måneden de starter masseproduksjonen av den nye iPhone 12-serien med 5G. Skjer ikke det ryker kanskje lanseringen, eventuelt så må de lansere et mindre antall enheter enn normalt.

Er dette din drømme-iPhone?

Kilde:
Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse