macbookair2020
MacBook Air ble oppdatert med tiende generasjon Intel Core CPU-er denne uken - det har gitt en svært god ytelsesforbedring, men iPad Pro 3 fra 2018 er fremdeles mye kjappere.

Annonse


Nye MacBook Air er en utrolig oppgradering, selv med lavere GHz

De nye tiende generasjon Intel Core CPU-ene i MacBook Air som ble oppdatert denne uken har lavere klokkehastighet.

Mye kjappere flerkjerneytelse

Med en gang høres det ut som en dårlig deal, spesielt fordi inngangsmodellen nå er en i3 i stedet for en i5, men ved å klokke ned kan de holde høyere frekvens lengre i en så tynn maskin, samtidig som de hever rå-ytelsen med smartere Intel-teknologi.

1,1Ghz i3 to-kjerne, 1,1GHz fire-kjerne Core i5 og en fire-kjerner i7 på 1,2GHz tilbys i tiende generasjon.

Apples egne brikker slår dem alle

Nå har anmelder Jason Snell allerede fått hendene i i5-modellen som avslører at denne er opp til 76 prosent kjappere enn 2018 og 2019-modellene som nyttet en åttende generasjon 1,6GHz to-kjerne i5-brikke.

Annonse
Med to flere kjerner økes ytelsen i til 1072 enkjernepoeng og 2714 flerkjernepoeng ved å ta i bruk snittmålinger fra GeekBench.

Jeg var ikke så happy med ytelsen til 2018-modellen, noe som kom klart og tydelig frem i testen min fra november samme år.

Vi skrev blant annet den gang:

“Som med iPad Pro 12.9 er MacBook Air 2018 et produkt som holdes tilbake av en stor hindring, men i motsetning til problemet til iPad Pro 12.9 som helt og holdent ligger programvaren, er det Apples avtale med Intel som hindrer MacBook Air i å være et neste-generasjonsprodukt, selv etter så mange år siden produktet ble oppgradert.

Du skjønner: Apples A-serie med CPU- og GPU-brikker er langt kjappere og mer batterivennlige, men til Apple velger å droppe x86, i det minste på sine billigste Mac-maskiner, så er denne maskinen dømt til å være mye tregere, selv om den riktignok er tynnere enn de fleste.

Med ARM-design, ser vi ikke bare for oss iPad Pro 12.9-ytelse på en MacBook, men enda lenger batterilevetid. Det er noe å se frem til, men hvor lang tid vil det ta Cooks Apple?”

Mye bedre flerkjernytelse

I flerkjernetesten ligger 2018-modellen på rundt 800, mens den nye klarer over 2500 poeng, mens i enkjernetesten er avstanden langt mindre: 1000 mot rundt 800.

Hva angår iPad Pro 3 med A13X, så knuser den nye MacBook med dobbelt så mange flerkjernepoeng og over 100 flere enkjernepoeng.

Kilde:
Six Colors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse