Annonse


Nå kan de aller fleste aktivere nye Facebook

Facebook sier nå at det nye grensesnittet med langt større ikoner og tekst, samt et mye mer fokusert og rensket grensesnitt nå kan aktiveres av flesteparten av brukerne. Facebook har fra før av optimalisert Messenger, nå er det moderskipet som er klart for ny-lansering.

Slik aktiverer du

Facebook har testet den veldig store endringen i grensesnittet i mange måneder allerede, og selv om vi ikke er flittige brukere av nyhetsstrømmen, så er dette virkelig en god oppdatering som gjør det mye enklere å få tilgang til det man ønsker, når man ønsker det.

Slik ser nye Facebook ut:

For å aktivere besøker du innstillinger-menyen og velger “bytt til nye Facebook”. Samme sted kan du aktivere og deaktivere nattmodus:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse