sonoss2
Den nye Sonos-appen lanseres i juni. S2-plattformen vil drive mange av de nåværende produktene, og kommende.

Annonse


Sonos med STOR oppdatering

Sonos har avslørt deres store S2-oppdatering.

Den nye appen og OS-et lanseres i juni

“Alle Sonos-produkter introdusert etter mai vil kun kjøre på S2-programvaren. Det muliggjør nye opplevelser, som for eksempel en mer skreddersydd tjeneste for deg og «high resolution»-lydformater for musikk og hjemmekino”, forklarer selskapet i pressemeldingen.

Det er også forbedret:

  • Oppgradert lyd-båndbredde som muliggjør «higher resolution»-teknologier for musikk og hjemmekino
  • Nye funksjoner og forbedring av brukervennlighet som gjør det enklere å finne musikken og innholdet du liker.

Selskapet melder tjenesten vil “legge til enda flere forbedringer som vil gjøre Sonos-opplevelsen enda mer personlig og samkjørt.”

Om kompabilitet

“De fleste Sonos-produkter vil være kompatible med S2. Hvis alle produktene dine er kompatible, vil du kunne laste ned Sonos S2 Controller-appen og sette i gang når det blir tilgjengelig i juni.”

“Men som vi nevnte i januar vil noen av våre eldste produkter ikke ha nok minne og prosessorkraft til å være kompatible med S2. Disse produktene vil fortsette å virke på den Sonos-appen kunder allerede bruker, og som vil bli omdøpt til Sonos S1 Controller i de ulike app-butikkene.”

Annonse
“S2-appen, som er plattformen for for framtiden, vil bli kalt «Sonos».

Avhengig av hvilken miks av Sonos-produkter du har hjemme vil du ha flere valgmuligheter.”

Sonos: Kun S1-kompatible produkter

“Hvis du kun har S1-kompatible produkter i systemet ditt, trenger du ikke gjøre noe. De vil fortsette å virke som i dag på S1 Controller-appen. Du vil fremdeles få «bug fixes» og sikkerhetsoppdateringer, og vi vil jobbe med partnerne våre for at musikk- og stemmetjenestene dine virker så lenge vi klarer. Du vil imidlertid ikke kunne legge til framtidige Sonos-produkter i S1-systemet ditt.”

Sonos: Kun S2-kompatible produkter

“Hvis du kun har S2-kompatible produkter i systemet ditt, trenger du kun å laste ned den nye S2-appen når den blir tilgjengelig i juni. Systemet ditt vil automatisk oppdatere til det nye Sonos-OS’et, og du vil være klar for framtidige produkter og funksjoner.”

Dette er greia om du har både S1 og S2-produkter

Sonos forklarer om du har en miks av produkter hjemme – da har du fire muligheter:

  1. Fjern produkter som kun er kompatible med S1 fra systemet ditt. Med kun S2-kompatible produkter igjen er du klar for å laste ned den nye Sonos-appen i juni.
  2. Bytt inn produkter som kun er kompatible med S1 gjennom Trade Up-ordningen, slik at du får ekvivalente S2-kompatible produkter. Sonosfortsetter å tilby 30 prosent rabatt for kunder som velger dette alternativet.
  3. Fortsett å bruke systemet gjennom S1-appen. Du vil fortsette å få «bug fixes» og sikkerhetsoppdateringer, og vi vil jobbe med partnerne våre for at musikk- og stemmetjenestene dine virker så lenge vi klarer.
  4. Del systemet ditt opp i to deler. Vi vil snart komme med detaljerte instruksjoner for hvordan du kan gjøre dette. Det vil dessverre ikke være mulig å gruppere et S1-system med et S2-system.

Kilde:
Sonos pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse