Annonse


Slik følger du corona-viruset i sanntid

Microsofts Bing-tjeneste har en sanntids corona-tracker: bing.com/covid.

Microsofts corona-sanntidskart gir oversikten kjapt og enkelt

Samtidig som Google prøver å få til et lignende sanntidskart som også visstnok skal videreformidle nødvendige helsetiltak, spesielt om man er smittet, der man bor (de startet i San Fransisco, men måtte senere pause tjenesten grunnet stor pågang), har Microsoft rullet ut et corona-kart som følger det totale antallet smittede i verden fordelt på aktive (gult), friske (grønne) og tilfeller der personen døde (grå).

Informasjonen hentes fra CDC, WHO, ECDC og Wikipedia.

Følg med, men ikke overdriv

Selv om det er viktig å følge med på spredningen, og nå tar vi det som en selvfølge at alle holder seg unna grupper og innendørs om de er bekreftet smittede, er det viktig å opprettholde en god mental helse, skru av alle sosiale medier og nettet og gå en lang tur (jeg vet hvor vanskelig det er, tro meg).

Annonse
Norge har heldigvis nok av friområder alle kan nyte uten å være for nær hverandre. Hold avstand, men sørg for å trimme mentalt og fysisk.

Veldig mye inne, spesielt med barn? Gå tilbake til røttene og finn frem bestemors oppskrifter, det er en god mental pause som alt annet som bringer minnene til barndommen:

Kilde:
Bing

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse