samsunggalaxys20ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra er ikke den beste allrounder-mobilen, men nå vet Samsung hva de bør gjøre neste år: S20 Ultra med 150MP-sensor og korrekt autosensor på 16MP-kameraet (som nok oppgraderes fra dagens 12MP).

Annonse


108MP er for pingler, nå utvikler Samsung mobil-kamera med 150MP!

Samsungs nye Galaxy S20-serie har fått gode kritikker, spesielt de to minste.

God mulitasker og underholder, men ikke det mest optimale kamera-oppsettet

Ultra-modellen derimot har fått hardere medfart grunnet en svært stiv pris kombinert med et kamerasystem som fungerer greit nok, men ikke så bra som man forventer av en så dyr mobil når den feiler med autofokus i visse tilfeller med det tradisjonelle kamera-moduset. Tipset er å bruke Pro.

Personlig var jeg svært usikker på 7 eller 8-karakter, men endte på 8 etter å ha tenkt gjennom alle bruksområdene et slikt beist av en mobil tross alt gir – den er ikke for alle, men multitaskeren og gameren vil uten tvil sette pris på den, noe jeg også påpekte.

Og, 108MP-moduset er langt kulere og kan faktisk brukes til noe (cropping), sammenlignet med “Space Zoom” opp til 100 x.

Oppgraderer Isocell Bright HM1-sensoren

Det er en Koreansk Twitter-konto som bringer informasjonen, som fremdeles klassifiseres som et rykte, at Samsung i løpet av fjerde kvartal neste år skal bringe på banen helt vanvittige bildebrikker til mobiler.

Annonse
Visstnok nytter den nye modulen Nonacell-teknologi som allerede brukes i S20 Ultra, nærmere bestemt dagens generasjon, en Isocell Bright HM1-sensor.

Xiaomi først med Samsungs nye 150MP-kamerasensor ifølge kilde

Spørsmålet er om de putter denne i sine egne mobiler først, eller ikke: ifølge kilden får Xiaomi aller først (fjerde kvartal i år), etterfulgt av Oppo og Vivo tidlig neste år.

De samme toppmodellene som kommer i vinter og tidlig neste år vil trolig drives av Qualcomms kommende Snapdragon 875, en oppgradering fra Android-toppmodellenes Snapdragon 865.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse