Annonse


Slik kan iPhone bli i år – Apple har ikke endret dette noen sinne

UX-designer hos BuzzFeed, Parker Ortolani, har laget en iOS 14-mockup basert på 9to5Mac sine avsløringer.

Apple har tviholdt på iPhone-hjemskjermen siden 2007

Grensesnittet på en iPhone har ikke Apple gjort grunnleggende endringer med noen gang, egentlig. De har gjort det enklere å flytte flere apper samtidig, innført mapper og nytt varsel- og kontrollsenter, men hjemskjermen har de ikke rørt siden 2007.

Fordi skjermene stadig øker på mobiler, er dette kanskje året Apple gjør noe helt nytt, og skal vi tro lekkasjene de siste dagene, er dette nettopp hva som skal skje, kanskje for å legge til rette for en større iPhone enn dagens maks på 6,5″?

Listevisning med dine mest brukte apper

Ortolani ser for seg tre måter å holde oversikt over appene på i listevisning: i mapper som kan utvides for å avsløre appene, Siris app-anbefalinger basert på bruk og sist men ikke minst: en liste over de sist mest brukte appene.

En annen fin liten detalj er at apper som anbefales i forhold til hvor du er, for eksempel på trening, så vil trenings-appen anbefales og utheves med en mørkere bakgrunn.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse