Annonse


Hvem bryr seg om AirPower?

Like før Apple skulle lansere sin trådløse lateplate, AirPower, ble produktet kansellert.

AirPower skulle egentlig gjøre det mulig å lade iPhone, AirPods og Apple Watch samtidig, men på grunn av tekniske utfordringer, blant annet overoppheting, følte ikke Apple at produktet møtte standarden selskapet krever av sine produkter.

Senere har flere selskaper utviklet egne løsninger som minner om AirPower. Senest ut er Logitech, som nå har avduket sitt eget AirPower-alternativ.

Den kan lade tre enheter samtidig, dog ikke helt på samme måte som AirPower. Med Logitechs løsning har både iPhone og Apple Watch fått en dedikert plass på ladeplaten.

Annonse


Saken fortsetter under bildet.

Fungerer ikke bare med Apple-produkter

Logitech markedsfører denne enheten mot Apple-brukere, men på grunn av den trådløse teknologistandarden (Qi) som brukes, støtter ladeplaten produkter fra flere andre produsenter. Det betyr at du også kan lade Android-enheter på den.

Ifølge Logitech støtter ladeplaten enheter fra både Samsung, Google og LG. Du kan for eksempel lade Galaxy S20 og Galaxy Buds Plus. Men siden Apple bruker en proprietær lader for Apple Watch, vil ikke festet for denne smartklokken kunne brukes med andre smartklokker.

Raskere Samsung-lading

Den stasjonære laderen leverer opptil 7.5W hurtiglading med Apple-enheter, og 9W hurtiglading med Samsung-enheter. Vær imidlertid klar over at ladeplaten benytter seg av en proprietær Logitech-kabel, altså dessverre ikke USB-C.

Du må også være forberedt på å betale en god slant med penger for dette produktet.

3-i-1-laderen koster nemlig 129.99 dollar, altså ca 1 300 kroner. Den eksakte norske prisen vet vi dog ikke, for den finnes ikke i den norske Logitech-nettbutikken enda.

Produktet leveres i både hvit og svart.

Kilde:
CNET

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse