applemac
Apples nye MacBook Air lanseres trolig neste uke - kanskje oppdateres samtlige MacBooks med det nye saksetastaturet. Samtidig får vi trolig også servert de endelige versjonene av iOS 13.4 og macOS 10.15.4.

Annonse


Apples nye MacBook kommer trolig neste uke

En troverdig lekker har avslørt ovenfor MacRumors at en ny MacBook Air lanseres allerede neste uke.

Trolig får alle Apples MacBook-maskiner det nye saksetastaturet neste uke

Trolig er dette maskinen med det nye saksetastaturet kjent fra MacBook Pro 16″. Dette ryktet er altså ikke nytt, men tidligere var meldingen at maskinen skulle lanseres i andre kvartal (som starter i april), men ifølge den sikre kilden skal lanseringen skje allerede neste uke.

MacBook Air ble sist oppdatert juli i fjor.

Nye iOS og macOS-versjoner

Muligens betyr det at iOS 13.4 og nye macOS 10.15.4 (som er i beta 5 begge to) lanseres en gang neste uke sammen med den nye Air-maskinen, og kanskje melder at Apple at samtlige Pro-modeller også er utstyrt med det nye tastaturet.

Det ryktes også MacBooks med ARM-brikkesett om relativt kort tid, og vi forventer at også disse utstyres med det nye saksetastaturet og smalere rammer – det er en maskin vi kan forestille oss å teste.

Tror du Apple knaller til og også avslører iPhone 9 neste uke?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse