xboxhaloHaloInfinite
Så lenge bakoverkompatibilitet er på plass, er det kanskje ikke lov å forvente de store grafikk-hoppene med de første spillene til neste-generasjonskonsollene.

Annonse


Utvikler ikke imponert av Xbox Series X eller Halo Infinite-grafikken

Alexander Mishulin, kreativ sjef for Pathfinder-spillene, har som utvikler fått lov å se grafikken til Halo Infinite på en Xbox Series X før lanseringen i vinter.

Er du lei av ventetid vil de nye konsollene utgjøre en forskjell

Ok, så er ikke alt negativt: Mishulin sier han mer enn gjerne punger ut for kjappere lastetide, noe både de nye PS- og Xbox-konsollene vil by på, men hva med grafikken?

Trolig ser utvikleren så mye pen grafikk oss vanlige dødelige ikke får se før en god stund – kanskje øynene hans allerede er vant til neste generasjon, eller kanskje sammenligner han med PC?

Skuffende grafikk i Halo Infinite?

Uansett er det ikke så veldig moro å høre, som grafikk-fantast, at han ikke klarte å se forskjell på neste-generasjon vs. dagens:

“Jeg forventer ikke å se en stor forskjell når det gjelder grafikk, for når Microsoft presenterte den nye Xbox-en og nye Halo, tenkte jeg faktisk for meg selv at jeg personlig ikke klarte å se forskjell. For våre kreative er forskjellen stor, men ikke for meg.”

Annonse
Som vanlig vil ting ta tid:

“Jeg forventer på en måte at spillene går samme rute som de gjør nå med dagens konsoller. I løpet av de neste årene, mens utviklerne lærer å hente mer ut av konsollene, vil vi fortsatt spille en blanding av generasjonene, og spillene vil være veldig like. Plutselig vil noen gjøre noe skikkelig spektakulært. Vi får se.”

Mishulin har rett i at det ofte er et spill per generasjon som dytter det visuelle langt frem så alle må følge etter.

Det blir spennende å se hvilket spill og på hvilken plattform, men det ser altså ikke ut til å bli Halo Infinite, noe som gir mening om man følger utviklernes tankerekke da det nye Halo-spillet også støttes av Xbox One.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse