Annonse


Dette sier Microsoft, Nintendo og Ubisoft om E3-avlysningen

I går ble det kjent at Entertainment Software Association avlyses årets E3-messe på grunn av coronaviruset.

Flere store spillutgivere skulle presentere nyheter under messen, derfor har mange lurt på hva planen er nå, når messen er avlyst.

I det hele tatt vil denne våren bli meget spesiell, for oss alle. Men selv om E3 er avlyst, betyr ikke det at vi ikke får servert fete spillnyheter. Flere av selskapene har nemlig gjort det klart av nye spillavsløringer vil komme. Forskjellen er bare at disse nyhetene blir presentert på nettet, og ikke på messegulvet.

Microsoft

Det var ventet flere avsløringer rundt Xbox Series X. Heldigvis vil Microosft presentere flere nyheter i et digital arrangement.

Annonse


«E3 har alltid vært et viktig øyeblikk for Team Xbox. På grunn av denne avgjørelsen, vil vi i år feire neste generasjons gaming med Xbox-miljøet og alle som elsker å spille via et digital Xbox-arrangement. Detaljer omkring dette vil komme i løpet av de kommende ukene».

Nintendo

«Nintendo støtter ESAs avgjørelse om å avlyse årets E3 for å hjelpe til med å beskytte helsen og sikkerheten for alle i industrien – våre fans, ansatte, utstillere og våre langvarige E3-partnere. Vi ønsker å uttrykke bekymring og støtte til alle som er påvirket av COVID-19-utbruddet i denne utfordrende tiden. Vi skal fortsette med å være fleksible og bruke innsatsen vår for å holde fansen oppdatert om våre aktiviteter og produkter. På grunn av COVID-19-utbruddet, kan det bli umulig å arrangere store industriarrangementer i overskuelig fremtid. Men vi vurderer fortløpende ulike måter vi kan engasjere våre fans på, og vil dele mer informasjon senere i år».

Ubisoft

«Helsen og sikkerheten for våre team, spillere og partnere er vår øverste prioritet, så selv om vi er skuffet, støtter vi ESAs avgjørelse om å avlyse E3 2020 fullt ut. E3 er og vil fortsette å være et øyeblikk der vi alle samles som et miljø og deler vår kjærlighet for spill. Vi utforsker nå andre alternativer for en digital opplevelse som gjør det mulig for oss å dele alle de spennende nyhetene vi har planlagt».

Electronic Arts

«Vi har fulgt utviklingen av coronaviruset tett verden rundt. Det er tydelig at situasjonen utvikler seg fra dag til dag, og vi har gjennomgått hvordan dette vil endre våre planer for EA PLAY 2020. Vi vil dele mer informasjon snart».

Devolver Digital

«E3-uken har alltid vært en stor del av det vi gjør, og vi er genuint lei oss over at messen ble avlyst. Det er mange baller i luften for tiden, men akkurat nå planlegger vi å ha en direktesending i form av en Devolver Direct/pressekonferanse og muligens mer».

Kilde:
Kotaku

Annonse