The Gathering
Coronaviruset setter en stopper for The Gathering.

Annonse


The Gathering er avlyst

The Gathering er årets største høydepunkt for mange spillinteresserte, men i år blir det ikke noe av det gigantiske LAN-et.

Årsaken er coronaviruset, som sprer seg i Norge.

– Sikkerhet og helse er vår største prioritet

At The Gathering avlyses, bør dog ikke komme som noe stort sjokk for de aller fleste. Spesielt ikke etter at myndighetene i går anbefalte arrangører å avlyse alle arrangementer som har flere enn 500 deltakere. The Gathering samler årlig rundt 5000 personer i Vikingskipet på Hamar.

«Vi har fulgt nøye med på det nåværende utbruddet av coronavirus, og etter samarbeid med lokale helsemyndigheter, må vi nå dessverre informere om at The Gathering 2020 avlyses», skriver arrangørene på arrangements nettside.

Annonse
«Det er forståelig at du som deltaker har sett frem til fem uforglemmelige dager på Norges feteste påskehytte. Vi ser på alle våre deltakere, frivillige, sponsorer og partnere som en stor familie hvor sikkerheten og helsen er vår største prioritet, og ser det da som ikke forsvarlig å gjennomføre årets arrangement. 

For deg som har billett til årets arrangement jobber vi nå med å få på plass mer informasjon og vil oppdatere dere på gathering.org så fort det er klart».

Flytter arrangementet til nettet

Arrangørene har nå valgt å flytte The Gathering til internett. Hvordan dette vil foregå vil det komme mer informasjon om iløpet av kvelden.

«Mer informasjon om dette arrangementet kommer på arrangementets nettsider, gathering.org i løpet av kvelden. Om du vil få TG-følelsen vil vi i kveld ha en game stream på Twitch, her vil vi fortelle mer om hva TG20:Online blir».

Kilde:
The Gathering

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse