Tony Hawk spill
Et nytt Tony Hawk-spill som er basert på Pro Skater 1 kan være på vei.

Annonse


Noen havner i trøbbel etter dette

Tony Hawk er ikke bare en av verdens beste skatere gjennom tidene, han nøt også stor suksess med flere av Tony Hawk-spillene.

Prøver seg på nytt

Nå har det gått fem år siden det forrige «ekte» Tony Hawk-spillet ble utgitt, med Tony Hawk Pro Skater 5 i 2015, et spill som fikk alt annet en god kritikk.

Man kan vel si at graden av suksess har vært varierende med denne serien. For mange vil det originale Tony Hawk Pro Skater-spillet, samt Underground 1 og 2, stå igjen som de beste utgavene.

Men nå, i 2020, kan det plutselig komme et helt nytt skatespill i Tony Hawk-serien. Det har versert rykter om dette i lang tid, men denne uken kom bekreftelsen, dog ikke gjennom en offisiell kunngjøring, men via en lekkasje.

Annonse
Avslørt av band

Punk-rock-bandet The Death Set annonserte nemlig på Facebook at bandet hadde «lisensiert fem nye sanger til et Tony Hawk 2020-spill».

«Dere kommer til å høre dette snart», skrev bandet i innlegget, som senere ble fjernet. Her var det trolig noen som brøt en NDA-avtale…

Pro Skater 1-remake?

Foreløpig har vi ingen detaljer rundt den kommende spillet, men ifølge Eurogamer har Activision puslet med en prototyp av en remake av Pro Skater 1 og 2.

Kanskje er det nettopp tilbake til røttene Tony Hawk-serien skal? I så fall, hva synes du om det?

Kilde:
Eurogamer

Annonse


Annonse


Annonse