IPhone 12
IPhone 12 får trolig 120Hz-skjerm.

Annonse


Vi håper denne iPhone 12-lekkasjen stemmer

Max Weinbach har en relativt solid historikk når det kommer til å spå iPhone-nyheter. Når kommer han, sammen med EverythingApplePro, med fersk informasjon om årets store iPhone 12-lansering.

Gjør et stort megapiksel-hopp

Ikke overraskende kan vi forvente flere kameraendringer. Weinbach hevder at Apple oppgraderer hovedkameraet, som i dag er et 12 MP-kamera (noe det har vært siden iPhone 6s), til et 64 MP-kamera.

Hvis det skjer, vil iPhone 12 gjøre et byks som plasserer telefonen foran flere av sine argeste konkurrenter – Galaxy S20 har for eksempel et 48 MP-kamera. Den vil imidlertid plassere seg under Galaxy S20 Ultra, som har en 108 MP-sensor.

Bedre nattmodus

Men det blir også flere kameraforbedringer, for det ryktes at iPhone 12 kommer med en ultravidvinkellinse som slipper inn 35 prosent mer lys. Angivelig skal også telefotolinsen og ultravidvinkellinsen få nattmodus. Apple skal også implementere en såkalt time-of-flight-sensor (ToF) som gjør det mulig å ta bedre portrettbilder og som legger til rette for bedre AR-funksjonalitet.

Annonse


Større batteri

Foruten kameraforbedringer hevder Weinbach at den største iPhone 12-modellen (Pro Max?) får et batteri som er 10 prosent større enn batteriet som finnes i iPhone 11 Pro Max. Batteriet skal være på rundt 4,400mAh, noe som visstnok er mulig fordi hovedkortet er mindre enn i dagens modeller.

120Hz-panel

Ikke minst hevder EveryThingApplePro og Max Weinbach at iPhone 12 får en 120Hz-skjerm – endelig!!

Vi kan også forvente at iPhone 12, i hvert fall én av modellene, får 5G-støtte.

Blir den utsatt?

Det store spørsmålet er imidlertid om iPhone 12 blir lansert i september, eller om telefonen blir utsatt. Covid-19-epidemien kan nemlig stikke kjepper i hjulene for den planlagte lanseringen av Apples neste flaggskip.

Kilde:
iMore

Annonse