Powerbeats 4
Dette er angivelig Powerbeats 4.

Annonse


Powerbeats 4 lekket – designendring bekreftet

Nå har det gått fire år siden Apple lanserte Powerbeats 3. De halvveis trådløse øreproppene har senere kommet i en «ekte trådløs» variant kjent som Powerbeats Pro (les vår test).

I desember fjor ble det oppdaget informasjon som tydet på at Apple er i ferd med å lansere en ny utgave av de kablede Powerbeats-proppene.Det ble nemlig funnet hint til en hittil ukjent Powerbeats-modell i en betaversjon av iOS 13.3. 

I februar sørget nok en lekkasje for å bekrefte at proppene skiller seg fra sin forgjenger ved at kablene henger ned fra baksiden på bøylen, og ikke fremsiden.

Til venstre: Powerbeats Pro. Midten: Powerbeats 4. Høyre: Powerbeats 3

Slik blir batteritiden

Nå kan vi presentere nok en Powerbeats 4-lekkasje. Det har nemlig dukket opp bilder av de hittil uannonserte proppene. I tillegg er det avslørt flere tekniske detaljer.

Annonse


Ifølge WinFuture vil Powerbeats 4 få en batteritid på 15 timer, noe som er en økning på tre timer sammenlignet med forrige generasjon. Fem minutter på laderen skal kunne gi deg 60 minutter med lyttetid, skriver nettstedet.

«Hei, Siri»-støtte

Foruten de ovennevnte endringene, er Powerbeats 4 også oppgradert på innside. Proppene kommer nemlig med H1-brikken, noe som betyr støtte for «Hei, Siri» og «Annonser meldinger med Siri».

Powerbeats 4 blir tilgjengelig i svart, hvit og rød.

Prisen er foreløpig ikke kjent, men Powerbeats 3 koster mellom 1 200 – 1 500 kroner, alt etter hvor du kjøper dem. Trolig legger Powerbeats 4 seg i samme prissjikte, men kanskje noe høyere.

Til sammenligning koster de ekte trådløse proppene, Powerbeats Pro, koster 2 600 kroner.

Stille lansering?

Når Apple har tenkt å lansere Powerbeats 4 vet vi ikke, men det er slett ikke utenkelig at selskapet planla en avduking under et arrangement i mars. Nå ryktes det at arrangementet, der også ny iPad skulle vises frem, kan være utsatt på grunn av coronaviruset.

Se derfor ikke bort i fra at Apple lanserer flere produkter i det stille, altså ved å oppdatere nettbutikken sin, i nærmeste fremtid.

Kilde:
WinFuture