appleairpodsheadphones
9to5mac har avslørt dette ikonet i iOS 14 som avslører Apples hodetelefoner under AirPods-merkevaren.

Annonse


Dette ikonet er fra iOS 14 og avslører Apples nye hodetelefoner

Det første bittelille glimtet fra iOS 14 er her.

iOS 14-ikon avslører Apple “AirPods” hodetelefoner

Og det i form av et annet produkt som ikke er annonsert enda: iOS 14. Det lille lavoppløste ikonet viser frem over-øret hodetelefonene fra Apple som Ming Chi-Kuo avslørte for intet mindre enn to år siden.

Ikonet er langt fra detaljert, men det tyder på at produktet kommer i to farger: svart og hvitt og grått eller “space gray” som Apple kaller det.

Ikonene oppdaget av 9to5mac er fra iOS 14-basert kode fra desember i fjor. Produktet skal visstnok selges under AirPods-merkevaren.

Annonse
Hva kan Apple gjøre for å forvedre lydkvaliteten?

Det blir spennende å se om Apple pakker inn ny teknologi i disse som ikke er å finne i AirPods-serien eller Beats-merkevaren – dette skal jo være Apples første hodetelefoner, og siden de er langt større, er det plass til mer teknologi naturlig nok.

Automatisk pause, støyisolering og andre veien, er selvfølgeligheter, men siden dette er hodetelefoner forventer vi et stort fokus på lydkvalitet som med HomePod. Kanskje har Apple funnet opp en kul måte å servere lyden med avanserte algoritmer som HomePod og kanskje ved å “tegne opp” hvordan koppene sitter på ørene til hver person og servere en personlig lytteopplevelse.

Spørsmålet er: får de USB C?

Kilde:
9to5mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse