windows10
Windows 10-teamet klarer fremdeles ikke kvalitetssikre oppdateringer godt nok. Heldigvis var dette en av oppdateringene brukeren proaktivt må spørre etter i Windows Update.

Annonse


Vi skulle aldri bedt dere oppdatere Windows 10

Oppdater Windows 10 – nå har de gjort dvalemodus bedre“, proklamerte vi 27. februar. Det gjør vi ikke igjen.

Dette er ikke første gang, for å si det forsiktig

For vi burde ha visst at også denne oppdateringen, som veldig mange andre det siste året, retter endel feil, men innfører også nye.

Problemet her er ikke at det er feil i programvare, det er det alltid, spesielt noe så gigantisk som Windows – problemet er at feilene er til tider grove og avsløres kjapt av brukerne etter lanseringen, og ikke før som bør være normalen.

Kanskje om vi betalte?

Annonse
Er det bare oss eller har det etter innføren av insider-programmer skrantet mer og mer på programvarekvaliteten hos en rekke store selskap?

Er det noe som ikke går galt med visse maskiner med denne?

Det er to ting som kan skje med visse maskiner med KB4535996 innabords: veldig treg oppstart, eller enda verre: bootloop. Om sistnevnte skulle skje med deg, skal Windows etter flere forsøk gi deg mulighet til å avinstallere oppdateringen.

Som om ikke det var nok, og dette vil medføre ramaskrik blant FPS-beviste gamere, så oppleves det opp til 10 prosent lavere FPS. Sletting av oppdateringen gjør heldigvis susen.

Kilde:
Windows Central

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse