Annonse


Profesjonell Call of Duty-spiller avfyrte skudd under direktesending

Den profesjonelle Call of Duty-spilleren Carl Riemer er utestengt fra både Twitch og sin egen esport-organisasjon.

Riemer, som tidligere var medlem av den kjente FaZe Clan-gruppa, var nemlig involvert i en meget spesiell hendelse under en direktesending i går.

Ødela skjerm til 10 000

Han tok nemlig frem en pistol under sending, og sa «Bitch say I ain’t got money», før han trykte på avtrekkeren. Til hans (tilsynelatende) store overraskelse ble det da fyrt av skudd.

Skuddet streifet en energidrikk som stod på bordet, noe som fikk Riemer til å utbryte «Fy faen. Hva i helvete? Jeg sverger til Gud på at jeg akkurat tømte magasinet». PC-skjermen hans, som koster 1000 dollar, altså i underkant av 10 000 kroner, ble også ødelagt som følge av det avfyrte skuddet.

Annonse


– Tolererer ikke handlingen

Den bisarre hendelsen førte til at Twitch har suspendert Riemers kanal. Esport-organisasjonen hans, SoaR Gaming, har også kastet ut sitt eget medlem.

«Vi tolererer ikke handlingen under direktesendingen i går. Han har blitt fjernet fra SoaR Gaming med umiddelbar effekt», skriver SoaR på Twitter.

Riemer har i ettertid publisert videoer på Twitter og YouTube der han snakker om situasjonen. Han forklarer at han var beruset da skuddet ble avfyrt.

Se Riemer snakke om hendelsen her:

– Jeg gjorde min største tabbe i livet i går kveld, og det kan ødelegge livet mitt, sier Riemer i videoen.

– Jeg kunne ha skadet noen, Jeg kunne ha skadet meg selv. Jeg kunne ha skadet et av kjæledyrene mine. Det er utilgivelig….jeg har hatt pistolen i to år, og alt som trengs for å ødelegge alt er bare to sekunder. Ikke gjør det jeg gjorde, advarer Call of Duty-spilleren.

Tjente alle pengene via Twitch

Spilleren tjener mesteparten av pengene sine via Twitch, selv om han også har 800 000 abonnenter på YouTube.Ifølge Riemer sluttet han å tjene nok penger på YouTube til å betale regninger «for en stund siden».

Han takker imidlertid SoaR for at «de gjorde det de måtte gjøre».

– Jeg gjorde en dum, dum, dum feil. Alt jeg kan si er at jeg er lei meg og at jeg fortjener alt som kommer.

Kilde:
Kotaku

Annonse


Annonse


Annonse