ifixitgalaxys20ultra
iFixit har åpnet Samsungs flaggskip, Galaxy S20 Ultra, og avslører som vanlig en enhet som er vanskelig å reparere, men også grunnene til hvorfor alt kjemper så offensivt for plass: kamerasystemet.

Annonse


Hva er dette og hva gjør den i Galaxy S20 Ultra?

iFixit har endelig åpnet en Galaxy S20 Ultra for å avsløre nøyaktig hvordan det spesielle kamera-systemet fungerer.

Galaxy S20 Ultra-baksiden og batteriet på 5000mAh er limt fast

Med en gang kan vi få av veien dette med poengsummen i forhold til hjemmeservice på enheten: 3 av 10.

For; baksiden er limt på plass, batteriet er vanskelig å skifte ut, også fordi det er limt fast og med kabler i veien blir det fort ekstra kronglete. Merk også at iFixit har en liten sugekopp som gjør det mulig å åpne i – om ikke er det nok vanskelig.

Dessuten, alt for vanlige feil, som iFixit omtaler visse panelfeil som, krever enten at hele mobilen tas fra hverandre, eller ved å bytte halvparten av den.

Har alt det nyeste og beste

Du har sikkert fått med deg de viktigste spesifikasjonene for lengst, som 6,9″ Quad HD+ Dynamic AMOLED Infinity-O skjerm med en oppløsning på 3200 x 1440 og med 60 og 120Hz-oppdateringstakt.

Annonse
Moroa på skjermen drives av Qualcomms nyeste, Snapdragon 865, med enten 12GB eller 16GB med LPDDR5 RAM og selvsagt et batteri som har masser av mAh: 5000.

Kamera-systemet er mer vanvittig enn vi hadde trodd

Høydepunktet med avkledningen er uten tvil kameraet og trolig Space Zoom-modulen (topppbildet) som er langt mer mekanisk enn vi er vant til å se, trolig fordi dette neppe er gjort i en mobil før.

Samsung har stablet zoomobjektiver inn i mobilen på 8,8 mm ved å snu dem på siden og fokusere bildet, ikke direkte inn i sensoren (som er dobbelt så stor som den på iPhone 11 Pro Max), men ved å sikte inn på en prisme som sender lyset sidestilt på 90 grader.

Prismen har for øvrig sin egen optiske bilde-stabilisator, noe vi også uthevet i kursiv som iFixit. Virkelig imponerende. Se i videoen fra 2 minutter for å bli ytterligere imponert.

Kilde:
iFixit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse