teslasummon
Ikke bare skal Teslaer i fremtiden kunne hente deg, men også parkere etter at den har kjørt deg til et optimalt sted i parkeringsområde.

Annonse


Tesla skal i fremtiden også parkere selv

Det er bare naturlig at Tesla får på plass denne autopilot-funksjonen i bilene sine.

Omvendt summon planlangt for Tesla

Det er jo allerede slik at man kan parkere, gjøre det man skal, komme ut på parkeringsplassen, og velge at bilen skal hente deg utenfor butikken – Tesla-en vil kjøre forsiktig og passer på å ikke treffe noe eller noen:

Men det kommer også en annen funksjon, etter at Tesla er ferdig med grunnarbeidet med å få på plass all autopilot-funksjonalitet og 3D-merking.

Når dette er ferdig skal det være kjapt å gjøre det mulig at bilen parkerer seg selv mens du venter utenfor eller i parkeringshuset – altså: du trenger ikke sitte i bilen som man må nå.

Planen er også at bilen også kjører deg et smart sted i parkeringsområdet slik at du kan gå ut og vente på at bilen gjør seg ferdig med å parkere.

Jobber med autopilot som kan “male” og skape en 3D-verden den kan navigere etter

Det er allerede kjent at selskapet nå restrukturerer autopilot-plattformen, noe som vil gjøre bilene i stand til å “tegne en scene med åtte kameraer, og på en måte male seg frem en stil som senere kan merkes opp som en vei i 3D”, som forklart av Elon Musk.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse