Google Hangouts Meet
Google vil tilby Hangouts Meet gratis på grunn av virusepidemien.

Annonse


Google gjør Hangouts Meet gratis

På grunn av spredningen av COVID-19-viruset har en rekke store arrangementer blitt avlyst eller utsatt – senest ut Googles utviklerkonferanse I/O.

Delta i virtuelle møter med opptil 250 deltakere

Mange mennesker over hele verden sitter nå i hjemmekarantene. Google har også bedt ansatte om å ha hjemmekontor inntil videre.

Selskapet har i tillegg annonsert at Hangout Meet-verktøyet nå blir gratis for G Suite og G Suite Education-brukere.

«Nå som flere og flere bedrifter justerer sine hjemmekontor-retningslinjer, og tilpasser seg til endrede flymuligheter som en respons på COVID-19, bidrar vi til å forsikre at alle globale team fortsatt kan møtes ansikt til ansikt», skriver Google.

Annonse
Det betyr altså at kunder kan delta i virtuelle møter med opptil 250 deltakere, eller direktestrømmer med opptil 100 000 seere, gratis. Brukerne kan også lagre opptak av møtene på Google Drive uten at det koster noe.

Brukes av studenter

Ifølge Google brukes Hangouts Meet allerede av mange studenter i Vietnam og Hongkong fordi skolen er stengt. Ved hjelp av Hangouts Meet kan studentene delta i timer uten å fysisk være til stede.

Hangouts Meet skal være gratis å bruke frem til 1. juli, ifølge Google.

Gratis Microsoft Teams

Microsoft har også valgt å gjøre programvare gratis i disse virustider. Selskapet har nå åpnet opp for at folk kan bruke en premium-utgave av Teams uten kostnad i seks måneder.

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse