Annonse


«Alle» lurte på hva OnePlus pønsket ut – nå har vi svaret

5G-inntoget er for alvor i gang, og OnePlus, som senere i år skal lansere en 5G-telefon (de lanserte også en i fjor), kunngjør i en pressemelding at selskapet skal arrangere verdens første 5G-snøballkrig med roboter.

Og du kan være med.

70 timer lang snøballkrig for å demonstrere 5G-mulighetene

Fra 9. – 12. mars arrangeres «OnePlus SnowbotBattle». Snøballkrigen vil vare i 70 sammenhengende timer, og lar folk fra hele verden delta ved å kontrollere sin egen robot via oneplus.com/no/snowbots.

OnePlus arrangerer dette for å «demonstrere det enorme potensialet i 5G, og hvordan teknologien kan endre hvordan folk samhandler». Dette skal selskapet gjøre med sine skreddersydde snøballkrig-roboter kalt Snowbots.

Annonse
Dette skriver OnePlus:

«OnePlus Snowbot Battle innledes klokken 13:00 mandag 9. mars med en menneske vs. robot-snøballkrig. Robotene vil også i denne kampen bli styrt av mennesker. Fra og med ettermiddagen denne dagen og til 12. mars vil robotene kjempe mot hverandre, slik at alle får mulighet til å delta i den ultimate snøballkrigen».

Alle snowbot-robotene styres via OnePlus-enheter på et 5G-nettverk som er satt opp av telecom-operatøren Elisa.

Selskapet sier at «tusenvis av folk fra hele verden kan oppleve en sømløs og forsinkelsesfri snøballkrig, og en spillopplevelse ulik noen annen».

Du kan registrere deg for å bli med her: oneplus.com/no/snowbots

Kilde:
OnePlus (Pressemelding)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse