Valorant
Dette er Riot Games' nye spill «Valorant».

Annonse


Dette er League of Legends-skapernes nye spill

League of Legends-skaperne Riot Games er klare til å tre inn i markedet for førstepersons skytespill med det splitter nye spillet Valorant.

Bekreftet navnet

Navnet på spillet ble offentliggjort mandag, men spillets eksistens har vært kjent siden i oktober i fjor.

En video som er publisert på Valorants offisielle nettside, og på Twitter, avslører at lanseringen er planlagt til sommeren 2020.

Annonse
CS: GO/Overwatch-hybrid?

Valorant kan minne om en krysning av Counter-Strike: Global Offensive og Overwatch. Riot kaller Valorant for et «5v5 character-based tactical shooter».

Du kan se en gameplay-sniktitt i videoen under:

Lover topp ytelse med minimal forsinkelse

Når spillet lanseres vil det være fire kart tilgjengelig, ifølge Eurogamer. Hver kamp varer i rundt 30 minutter, men kan også vare lenger hvis kampen er jevn. Merk deg at Valorant ikke foregår i League of Legends-universet.

Riot lover at spillet leverer topp ytelse og at selv ti år gamle PC-er skal kunne kjører Valorant med 30 bilder i sekundet. Moderne gaming-PC-er skal kunne kjøre spillet med alt fra 60 – 144 bilder i sekundet, hevder selskapet.

Takket være datasentre som er spredt over hele verden skal forsinkelsen være minimal, nærmere bestemt på <35ms for personer som befinner seg i store byer.

Kilde:
Riot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse