Game Developers Conference
Årets utgave av GDC er utsatt.

Annonse


NÅ: Game Developers Conference avlyst: – Vi er forferdelig lei oss og skuffet

«Blir Game Developers Conference avlyst?» spurte ITavisen i går. På grunn av coronaviruset hadde en rekke store selskaper, inkludert Microsoft og Epic, valgt å trekke seg fra årets konferanse.

Spørsmålet om konferansen blir avlyst eller ikke, har vi altså svaret på nå.

– Vanskelig avgjørelse

Årets utgave av GDC har nå nemlig blitt utsatt. Konferansen skulle egentlig foregå mellom 16. – 20. mars i San Francisco.

«Etter nøye rådføring med våre partnere i spillindustrien, har vi tatt den vanskelige avgjørelsen om å utsette Game Developers Conference i mars», står det nå på konferansens nettsider.

Annonse
«Ettersom vi har brukt det siste året på å forberede konferansen sammen med våre utstillere og partnere, er vi genuint lei oss og skuffet over å ikke kunne arrangere messen denne gangen».

Håper å kunne arrangere i sommer

Men GDC-arrangørene har ingen planer om å avlyse årets utgave av konferansen, istedenfor er den utsatt. Arrangørene sikter seg nå inn på å arrangere GDC i løpet av sommeren.

«Vi skal jobbe med partnerne våre for å ferdigstille detaljene og vi kommer til å dele mer informasjon om planene våre i løpet av de kommende ukene», står det på nettsiden.

Kilde:
GDC

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse