surfaceduo
Surface Duo ser spennende ut, men vi er svært usikre på om det blir en salgsslager grunnet mangel på 5G og et design som kanskje vil virke utdatert i sommer da det er fra 2016.

Annonse


Surface Duo kan komme i sommer – spesifikasjonene avslørt

I går skrev vi en sak om Peek video-lekkasjen.

Lanseres trolig i begrenset opplag

Vi nevnte samtidig at vi hadde trua på at datoen som dukket opp i videoen, og som Microsoft flere ganger har brukt, trolig var for en pressekonferanse om noe i det hele tatt, og ikke selve lanseringen – dette er ikke sikkert stemmer.

For ifølge Windows Central er visstnok Microsofts håp om å lansere enheten allerede i sommer (men Microsoft vil ikke produsere så mange enheter for denne tidsperioden), da Android 10 har vært ferdig siden august i fjor og det eneste som nå gjenstår for selskapet er å finpusse deres eget Duo-grensesnitt som går på topp av Android-kjernen.

Windows Centrals Zak Bowden tror Microsoft skal holde en pressekonferanse i løpet av våren der de avslører lanseringsdatoen for Duo, og samtidig presenterer Surface Go 2 og Surface Book 3.

Spesifikasjonene – er mangel på 5G Microsofts store blemme?

Av innmat finner vi følgende, i følge samme kilde:

Annonse
  • Snapdragon 855 (for samtlige konfigurasjoner)
  • 6GB RAM (kraftigere modeller har mer RAM)
  • 64GB lagringsplass (inngangsmodellen)

Som Bowden påpeker lanseres altså Duo med fjorårets Snapdragon-toppmodell og mangler 5G – vi mener som Bowden at 5G er den største mangelen for en enhet som dette, spesielt i 2020 som er startskuddet for 5G, ikke minst med 6,9 tommer store Samsung Galaxy S20 Ultra.

Husk: Duo har vært under produksjon siden 2016 med mer eller mindre uendret maskinvare – med andre ord vi har mer trua på andre generasjon Duo som nok får 5G, Snapdragon 865 og langt smalere rammer.

Kilde:
Windows Central

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse