xboxdashboard
Den nye Xbox-hjemskjermen som leveres med februar 2020-oppdateringen til Xbox-familien.

Annonse


NYTT HJEM: nå er den store Xbox-oppdateringen lansert

Februar-oppdateringen til Microsofts konsoller er endelig her med ny hjemskjerm.

Syv store oppdateringer til Xbox kan lastes ned nå

  • Hjem: Xbox One Hjem har fått ny utforming slik at det er mer brukervennlig, holder favorittinnholdet lett tilgjengelig og får deg til spillopplevelser raskere enn noensinne. Med egne rader for Xbox Game Pass, Mixer, Xbox-fellesskapet og Microsoft Store omfatter nye Hjem også ekstra fleksibilitet for å legge til eller fjerne rader for en tilpasset opplevelse.
  • Spill- og app-biblioteket: Med oppdateringen fra februar gir vi deg flere måter å organisere tingene dine på. Innholdsgruppering gjør det raskere å finne og åpne det du vil, mens nye ikoner på spillprøveversjoner og -demoer gjør det enklere å skille dem fra vanlige spill. I tillegg har vi plassert de beste spill- og appinnstillingene i biblioteket for å forenkle oppdateringer, eksterne installasjoner og mye mer.
  • Bildestøtte i samtaler: Bilder og animerte GIF-filer som sendes fra Xbox-mobilappen (iOS eller Android) eller den nye Xbox-appen (beta) for Windows 10-PC, kan nå vises i meldingssamtaler på Xbox One-konsollen. Bilder kan åpnes i fullskjerm, og du kan kontrollere innholdet som vises, i innstillingene for meldingssikkerhet.
  • Xbox Game Pass: Xbox Game Pass-medlemmer får nå ekstra kontroll over det som skal installeres fra pakkede spill, for eksempel Shenmue I og II. Med den nye velgeren kan du velge hvilket spill du vil laste ned og starte først.
  • Foretrukne plassering for varsler: Nå kan du bestemme hvor du vil at varsler skal vises på skjermen. Gå til Innstillinger > Innstillinger > Varsler og velg Standard varselplassering for å velge mellom seks plasseringer på skjermen. (Du kan flytte dem ut av veien hvis de blokkerer noe i et spill eller en app.) Vær oppmerksom på at enkelte spill kan endre denne plasseringen basert på spillopplevelsen.
  • Mixer-forbedringer: Takket være tilbakemeldinger fra deg har vi gjort en rekke forbedringer i Mixer-visningen på Xbox One: Vi har gitt deg muligheten til å bytte chattemodus til «klassisk chat», som viser chatmeldinger i et eget område ved siden av strømmevideoen. Nå kan du manuelt velge videooppløsningen du vil bruke til å se innhold, basert på det du foretrekker. Se mer informasjon om strømmere du er interessert i, bla gjennom VOD-er og klipp du vil se, og vær vert for kanalen deres på din egen, noe som gjør det enklere å støtte favorittstrømmere og følge med på alt innholdet deres.
  • Forslag til lagringsadministrering: Når du går tom for plass på Xbox One, viser Xbox One forslag til hvordan du kan spare plass ved å vise deg hvilke spill, apper og annet innhold som bruker mest plass på harddisken. Med denne oppdateringen introduserer vi et Flytt-alternativ for personer med ekstern lagring koblet til konsollen, og vi gir deg valget om å flytte elementer til ekstern lagring eller å fjerne dem helt for å frigjøre plass.

Kilde:
Xbox

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse