iphone11progalaxys20ultra
EverythingApplePro har testet S20 Ultra 12GB RAM-modellen mot iPhone 11 Pro Max som kun har 4GB RAM. Multitaskingen i Apples flaggskip er som vanlig alt for dårlig.

Annonse


Galaxy S20 Ultra knuser iPhone 11 Pro Max fordi Apple nekter å oppgradere dette

iPhone 11 Pro Max ser gammeldags ut sammenlignet med S20-serien, også på innsiden.

4GB RAM er ikke nok for en toppmodell i 2020

Det er for mye rammer på Apples mobiler, kombinert med det som jo er kjappe nok brikkesett, men dessverre med for lite RAM – det avsløres også i hastighets-testen under.

Det er frustrerende Apple enda ikke har klart å hoppe opp til i det minste 6GB RAM, for det vil i kombinasjon med det kjappe brikkesettet nok gjøre underverker. Unnskyldningen med for mye energibruk med mer RAM tror vi ikke fungerer lenger.

Uansett: 4GB RAM kan aldri hamle opp med 12 eller hele 16GB RAM som er å finne i S20 Ultra 512GB-modellen (som ikke lanseres i Norge med det første).

Det kommer klart frem i hastighetstesten under, se fra 5 minutter:

Vi håper du har tatt en titt på vår kameratest av Samsung Galaxy S20 Ultra:

Vi får inn til test Galaxy S20 Ultra 512GB RAM med 16GB RAM snart (det skal bli moro mot 11 Pro Max sine 4GB), og kan ikke vente til å teste toppmodellen, den som ikke er å finne i Norge.

Vi skal også sammenligne den med en annen 108MP-mobil som er mye rimeligere, nemlig Mi Note 10 som jo er i salg i Norge nå 5290 kroner – nesten 10 000 kroner rimeligere, men like bra? Det gjenstår å se.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse