xboxseriesx
Microsoft bekrefter alt det gode vi har hørt Xbox Series X utstyres med, som Zen 2, HDMI 2.1 og en rekke smarte funksjoner i tillegg til ray tracing og 120FPS.

Annonse


Du trenger ikke lenger være nervøs: Microsoft bekrefter at Xbox Series X blir en rå konsoll

I kveld bekrefter endelig Microsoft det vi lenge har visst om Xbox Series X, eller, i det minste mistenkt.

Bekrefter Zen2, RDNA 2, Quick Resume og ray tracing

Det er godt å få det bekreftet, for det er fete spesifikasjoner å finne for konsollen som bygges på AMDs Zen2 og RDNA 2-plattformer. GPU-en når 12 teraflops – det er åtte ganger mer enn Xbox One, og dobbelt så mye som Xbox One X.

Prisen er ikke avslørt enda, men Microsoft lover å dele mer med oss i månedene fremover, i god tid før salget starter i løpet av julen.

Maskinvare ray tracing med DirectX 12: check. Variable Rate Shading (VRS) er også med for å øke ytelsen ved å fortelle CPU-en til å prioritere objekter eller effekter.

For kortere lastetider og for å kunne hente opp igjen spill kjapt, er konsollen utstyrt med en SSD, noe som var mer eller mindre spikret fra før av.

Annet du må være klar over:

  • HDMI 2.1 med støtte for Auto Low Latency Mode og VRT som nevnt
  • 120FPS
  • Xbox Wireless Controller får Dynamic Latency Input for kortere svartid (krever trolig ny gamepad)
  • Quick Resume for kjapp henting av spill som tidligere er lastet inn i minnet
  • Smart Delivery: konsollen laster automatisk ned den korrekte versjonen av spillet, slik at du ikke trenger betale en gang til:

Hva angår spill-støtte, håper vi på flere promo-er som dette fremover, altså at man kan kjøpe et spill til den eldre generasjonen konsollen, og få det gratis til den nye, som Xbox Series X:

Kilde:
Microsoft

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse