netflixtoplist
Netflix skal endelig avsløre hva som er mest populært på strømmedelen, fordelt på topp 10 uansett kategori, fimer og topp 10 TV-serier.

Annonse


For første gang kan du snart avsløre hva som er mest populært på Netflix

Netflix melder i en fersk pressemelding i kveld norsk tid at de lanserer offisielle hit-lister.

Endelig avslører Netflix hva som er mest sett

Det er snakk om en topp 10 uansett kategori, i tillegg til de 10 mest populære TV-seriene og de 10 mest populære filmene ved å trykke på de respektive fanene i Netflix.

Merk: Netflix har startet utrullingen til flere land enn USA og Mexico, men vi kan ikke bekrefte at funksjonen er å finne i Norge enda.

“Denne nye rekken – komplett med sitt eget design – lar deg se hva som er mest populært på Netflix i ditt land. Listene oppdateres daglig, og plasseringen av raden vil variere avhengig av hvor relevante seriene og filmene er for deg.”

Annonse


Videre melder Netflix at “serier og filmer som når opp på listene, vil også ha et spesielt “Topp 10” -merke, uansett hvor de vises på Netflix. På den måten kan du enkelt se hva som finnes i zeitgeisten, enten du blar gjennom etter sjanger eller gjennom din personlige liste, eller når du søker etter bestemte serier eller filmer.

Kilde:
Netflix

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse