valve-index

Annonse


Produksjonen av Valve Index VR kraftig påvirket av coronaviruset

Man er kun én måned unna lanseringen av “Half-Life: Alyx” som blir tilgjengelig den 23. mars, og ringvirkningene til utbruddet av Covid-19-viruset har vært så store at de ser ut til å påvirke utsiktene for spillet.

Haltende produksjon

Som du sikkert vet så er spillet laget for å oppleves med VR-hodesett, men det viser seg at disse ikke er enkle saker å få tak i disse dager.

Til RoadToVR og UploadVR melder Valve nemlig at ja – de planlegger å fylle på lagrene med flere Index-enheter, men neppe like mange som de opprinnelig hadde planlagt, slik at det kan det bli vanskelig for de som enda ikke har gått til anskaffelse av VR-utstyr å få spilt Half-Life: Alyx på lansering.

Valve Index sin betydning i Norge er kanskje ikke den største ettersom hodesettet ikke selges offisielt, men situasjonen er stort sett den samme med populære VR-hodesett her til lands, der de preges av enten lite eller ingen produkter på lager.

Kilde
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse